cognitieve capaciteitentest politie

Cognitieve Capaciteitentest Politie: dit krijg je en zo slaag je!

De cognitieve capaciteitentest politie, voor veel mensen een lastige hobbel om te nemen... Wij maken het je gemakkelijk!

De cognitieve testen politie zien er als volgt uit

Op basis van dit document (afkomstig van de website van de politie) hebben wij gratis oefentests opgezet om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de cognitieve capaciteitentest politie. De cognitieve teststen die je bij de politie krijgt zijn: letterreeksen en letterpatronen, woordrelaties (oftewel analogieën), en cijferreeksen. Klik op de linkjes voor tips per onderdeel!

cognitieve capaciteitentest politie oefenen

Zo slaag je zeker voor de cognitieve vaardigheidsproef politie

Een capaciteitentest meet je IQ, maar wist je dat je je IQ kunt verhogen door veel tests te oefenen? Dit komt er maar een beperkte hoeveelheid variatie mogelijk is in de soort opgaven die je krijgt. Je kunt er dus vanuit gaan dat voor sommige vragen bij de cognitieve capaciteitentest politie dezelfde logica wordt aangehouden als in onze gratis oefenopgaven. Als je de cognitieve proeven voor de politie goed wilt oefenen moet je uit de gratis module de volgende tests oefenen: letterreeksen, cijferreeksen, en analogieën.

capaciteitentest politie oefenen

3.2/5 - (178 stemmen)